ΔΙΕΘΝΗ

Έκατσε “λαχείο” στην Κόλεβα

Έκατσε “λαχείο” στην Κόλεβα

Η μοίρα έστειλε τη διεθνή Βουλγάρα πρώην άσο του Ολυμπιακού άσο,  την τελευταία στιγμή από την Α2 στην ελίτ του ιταλικού γυναικείου βόλεϊ.

Έπειτα από 8 χρόνια, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτρια της Πιατσέντζα, η Έλενα Γιορντάνοβα Κόλεβα θα αωωνιστεί ξανά στην Serie A. H 37χρονη διαγώνια, που μετά την αποχώρησή της από τον Ολυμπιακό το 2011, έπαιξε μία χρονιά στη Δυναμό Βουκουρεστίου και  ακολούθησε το πέρασμα της στην Α2 Ιταλίας, με Μαντζιάνο και Σαν Κασιάνο σε λίγες μέρες θα έχει την δυνατότητα να κυνηγήσει τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Serie A.

Η Φορλί και με τη… βούλα θα αντικαταστήσει την Ornavaso που αποκλείστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό σκόρπισε τον ενθουσιαμσό τόσο στη διοίκηση, όσο και στις αθλήτριες της ομάδας, που θα δώσουν το πρώτο αγώνα στη σεζόν την προσεχή Κυριακή στη Μόντενα, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Μάλιστα κατά την πρόσφατη επίσημη παρουσίαση των πρωταθλημάτων Α1-Α2 Γυναικών από την Ιταλική Ομοσπονδία, η Κόλεβα “έλαμψε” με την παρουσία της εκπροσωπώντας τη Φορλί δίπλα στις υπόλοιπες σουπερσταρ του καμπιονάτο όπως  Κιρικέλα, Ντιούφ, Φολί, Πιτσινίνι, Σινιορίλε, Μπαράτσα, Μπαρτσελίνι και η παγκόσμια πρωταθλήτρια των ΗΠΑ, Κίμπερλι Χιλ, που ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο 70ο καμπιονάτο στις 1-2 Νοεμβρίου.

Στην νέα της ομάδα, τη Φορλί, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε πέρυσι η διεθνής κεντρική, Μαρία Λαμπρινίδου, η περσινή κορυφαία σκόρερ της Α2 Ιταλίας, Κόλεβα (τελευταία πίσω δεξιά στη φωτό) θα φοράει το Νο 14. Άλλη ξένη της ιταλικής ομάδας του τεχνικού Μπιάτζιο Μαρόνε, ο οποίος έχει μία ακόμη ημέρα μέχρι να ολοκληρώσει το ρόστερ του, είναι η ακραία από την Κροατία, Μαρίγια Πρσα.
Στην νέα της ομάδα, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε πέρυσι η διεθνής κεντρική, Μαρία Λαμπρινίδου, η περσινή κορυφαία σκόρερ της Α2 Ιταλίας γυναικών θα φοράει το Νο 14. Άλλη ξένη της ομάδας του τεχνικού Μπιάτζιο Μαρόνε, ο οποίος έχει μία ακόμη ημέρα μέχρι να ολοκληρώσει το ρόστερ του, είναι η ακραία από την Κροατία, Μαρίγια Πρσα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...