Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εκκένωση λόγω πυρσού στον Άγιο Θωμά

Εκκένωση λόγω πυρσού στον Άγιο Θωμά

Ένας πυρσός που άναψε στην κερκίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού στο 23-19 και ήταν αρκετό να τινάξει το ντέρμπι αιωνίων στον αέρα.

Το σετ ολοκληρώθηκε 25-21 αλλά οι διαιτητές εφαρμώζοντας την προκήρυξη, που λέει “σε περίπτωση που φίλαθλοι ανάψουν ή ρίξουν πυρσούς ή καπνογόνα ή κροτίδες ή ανοίξουν πυροσβεστήρες που έχει σαν συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω καπνών και αναθυμιάσεων, τότε ο Α’ Διαιτητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την ολική εκκένωση του γηπέδου. Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η εκκένωση του γηπέδου εντός 45’, τότε ο Α’ Διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει οριστικά τον αγώνα, κάνοντας λεπτομερή έκθεση για τα γεγονότα που προκάλεσαν την διακοπή”, ζήτησε εκκένωση!

Οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για να καθαρίσει και η ατμόσφαιρα ενώ επιστρατεύτηκαν οι αρχηγοί Παπαφωτίου και Ρόγκα ώστε οι φίλαθλοι να εκκενώσουν άμεσα το κλειστό προκειμένου να μην κατοχυρωθεί η αναμέτρηση στον Ολυμπιακό.

Στις 23.46 η αναμέτρηση συνεχίστηκε με άδειες κερκίδες… ενώ τις επόμενες ημέρες θα παιχτούν και άλλα σετ για το συγκεκριμένο ματς (σ.σ εξωαγωνιστικά)  ανάλογα με το τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα και το ενδεχόμενο ακόμα και τιμωρίας της έδρας για το τρίτο παιχνίδι.

*ε περίπτωση που φίλαθλοι ανάψουν ή ρίξουν πυρσούς ή καπνογόνα ή κροτίδες ή ανοίξουν πυροσβεστήρες που έχει σαν συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω καπνών και αναθυμιάσεων, τότε ο Α’ Διαιτητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την ολική εκκένωση του γηπέδου. Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η εκκένωση του γηπέδου εντός 45’, τότε ο Α’ Διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει οριστικά τον αγώνα, κάνοντας λεπτομερή έκθεση για τα γεγονότα που προκάλεσαν την διακοπή

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...