Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκκληση για οικονομική βοήθεια στον Παναθηναϊκό

Έκκληση για οικονομική βοήθεια στον Παναθηναϊκό
Η δήλωση συμμετοχής του ΤΑΑ Παναθηναϊκός είναι μια από τις επόμενες… προκλήσεις της διοίκησης Πρωτoδικείου όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της με την οποία ζητά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βοηθήσει οικονομικά.
Σε αντίθεση με το βόλεϊ γυναικών, το μπάσκετ γυναικών δηλώθηκε να συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία ενώ στις τάξεις του Ομίλου προκάλεσε αίσθηση ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε αφότου αποφασίστηκε να μην κατέβει στην Α1 το ιστορικότερο ομαδικό τμήμα του Ερασιτέχνη, το οποίο σημειώνεται ότι έχει τα λιγότερα χρέη αλλά και θα ήταν ευκολότερη η επάνδρωση ομάδας!
Όπως και να έχει στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι χρειάζονται 60.000 Ευρώ σε διακανονισμούς -μέρος οφειλής- και 120.000 Ευρώ για τη δημιουργία ομάδας στο βόλεϊ το αμέσως επόμενο διάστημα με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα…
H Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι του Π.Α.Ο.,

Η Διοίκηση Πρωτοδικείου που ανέλαβε πρόσφατα, προκειμένου να ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει τη συμμετοχή των ομαδικών αθλημάτων στα οικεία πρωταθλήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο πρωτάθλημα, της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ με βάση την ομάδα των Νεανίδων του Συλλόγου.

Για το τμήμα Βόλεϋ Γυναικών ζητήσαμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία δυστυχώς απέρριψε το αίτημά μας.

Στις προσεχείς ημέρες, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο ακόμη προκλήσεις:

Έως τις 26 Αυγούστου, θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Βόλεϋ Α1 Ανδρών. Για να μπορέσουμε να υποβάλουμε αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υπάρξει διακανονισμός των οφειλόμενων προς τους παίκτες για τον οποίο απαιτούνται άμεσα 60.000€ (για μέρος της οφειλής) και επιπλέον να καλυφθεί το budget της περιόδου για το οποίο απαιτούνται τουλάχιστον 120.000€.

Έως τις 20 Αυγούστου, θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης (Πόλο) Α1 Ανδρών, για την οποία συμμετοχή απαιτούνται περίπου αντίστοιχα ποσά.

Η διοίκηση καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ποσά ώστε να σωθούν τα δύο ιστορικά τμήματα (Βόλεϋ Ανδρών, Πόλο Ανδρών).

Ωστόσο, επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, απευθυνόμαστε στον ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, κάνοντας έκκληση για έμπρακτη συμπαράσταση.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ας συνεισφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Σας γνωρίζουμε τον Αριθμό Λογαριασμού του Ερασιτέχνη και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

ALPHA BANK: 3440 0200 2001 498

IBAN: GR 97 0140 3440 3440 0200 2001 498

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Τάκης Οικονομόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας

Θεόδωρος Συνοδινός