ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έκκληση Μελισσουργού για ενότητα

Έκκληση Μελισσουργού για ενότητα

Έκκληση κάνει ο επικεφαλής της παράταξης Volley 2012 Γιώργος Μελισσουργός, ο οποίος με δήλωση του καλεί τους άλλους τρεις συνδυασμούς που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία της ΕΟΠΕ, να  αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές φιλοδοξίες και να θέσουν ως απόλυτη προτεραιότητα, το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

Αναλυτικά η δήλωση Μελισσουργού:

«Η αθρόα προσέλευση των αντιπροσώπων 351 Σωματείων (ήτοι 93% συμμετοχή) στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία της 3/9/2016 κατέδειξε τη δίψα των Σωματείων να καθορίσουν με την ψήφο τους το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

Δυστυχώς τα Σωματεία θα αναγκαστούν να προσέλθουν τουλάχιστον μία ακόμη φορά, διότι όπως είχαμε εγκαίρως προβλέψει, με το υπάρχον εκλογικό σύστημα (50% + 1), η δυνατότητα άμεσου σχηματισμού βιώσιμης διοίκησης είναι πρακτικά ανέφικτη.

Για τον λόγο αυτό, είχαμε προτείνει προ των εκλογών τη συναίνεση όλων των πλευρών. Δυστυχώς όμως η πρότασή μας για συναίνεση δεν βρήκε ανταπόκριση με συνέπεια η ΕΟΠΕ να μείνει ακέφαλη για μεγάλο και κρίσιμο χρονικό διάστημα όταν τα Πρωταθλήματα ξεκινούν και η Εθνική μας Ομάδα έχει ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Επιπροσθέτως, ο συνδυασμός μας VOLLEY 2012, υποστήριξε με θέρμη να ψηφιστούν άτομα και όχι «τυφλές» παρατάξεις, προκειμένου να επιλεγούν οι καταλληλότεροι. Η θέση αυτή υιοθετήθηκε, ως ένα βαθμό, από πολλά Σωματεία, και τέσσερα μέλη του συνδυασμού μας εξελέγησαν στην πρώτη 20άδα. Ευχαριστούμε θερμά τα Σωματεία για την τιμητική ψήφο τους.

Προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω ταλαιπωρία των Σωματείων με πολλαπλές μετακινήσεις για επαναληπτικές εκλογές, επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για συναίνεση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις, εντιμότητα και ειλικρίνεια μπορεί να πρυτανεύσει η λογική ώστε να φτάσουμε στις επαναληπτικές εκλογές με ένα αναλογικό σχήμα κοινής αποδοχής που θα προδικάζει ότι η ΕΟΠΕ θα αποκτήσει σύντομα διοίκηση.

Το VOLLEY 2012, σεβόμενο τα σωματεία, απευθύνει έκκληση στους επικεφαλής των συνδυασμών, να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές φιλοδοξίες και να θέσουν ως απόλυτη προτεραιότητα, έναντι οποιασδήποτε σκοπιμότητας, το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

Εμείς, εξαρχής, είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για συναίνεση και σύνθεση απόψεων. Περιμένουμε και τις άλλες πλευρές να πράξουν αναλόγως.

Για το VOLLEY 2012

Γιώργος Μελισσουργός

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμότατα τους κ.κ. Τάσσο Τριανταφύλλου (Θέτις) και Ανδρέα Βαλσαμή (Βύρωνας) για την εθελοντική, αλλά απόλυτα εξαντλητική συμμετοχή τους στο Προεδρείο της ΓΣ και την Εφορευτική Επιτροπή, απασχόληση που τους κράτησε περισσότερες από 21 ώρες (!!!) στην καρέκλα τους στον χώρο της ΓΣ.»