Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκλεισε Στάλεκαρ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε Στάλεκαρ ο Παναθηναϊκός

Τα “πράσινα” και με το “τριφύλλι” στην καρδιά θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο  25χρονος διεθνής Σλοβένος κεντρικός Σάσο Στάλεκαρ που συμφώνησε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωσή της απόκτησής του.

Οι μεταγραφικές βόμβες από πλευράς Παναθηναϊκού συνεχίζονται καθώς οι πράσινοι συμφώνησαν με τον νεαρό Σάσο Στάλεκαρ που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς της νέας γενιάς του Σλοβενικού βόλεϊ.

Ο γεννημένος στις 3 Μαϊου του 1996  Στάλεκαρ έχει ύψος 2.14, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Κάμνικ -από όπου ξεκίνησε την καριέρα του- και πλέον με τον Ρανγκέλ θα αποτελέσει το δίδυμο των “πύργων” της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πανύψηλος κεντρικός είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ανδρών της χώρας του, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας με 3-1 από την Σερβία στον μεγάλο τελικό, με το “χτύπημα” του στην επίθεση να είναι στα 3.54 και το μπλοκ του στα 3.40.

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα είναι και η δεύτερη φορά για τον νεαρό κεντρικό που θα αγωνιστεί εκτός Σλοβενίας καθώς την περίοδο 2019-2020 είχε περάσει από το πρωτάθλημα της Γερμανίας φορώντας την φανέλα της HYPO TIROL Alpen Volleys Haching.