DARK ROOM

Έκλεψε ομοσπονδιακό βαν και προξένησε καραμπόλα στο δρόμο

Έκλεψε ομοσπονδιακό βαν και προξένησε καραμπόλα στο δρόμο

Συνελήφθη άγνωστος που έκλεψε βαν της βουλγαρικής Ομοσπονδίας και έπειτα από μία τρελή πορεία συγκρούστηκε με πέντε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κλοπή του οχήματος 15 επιβατών της Ομοσπονδίας συνέβη το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση της βουλγαρικής εθνικής ομάδας U19 για την Ρουμανία. Όπως φαίνεται στο υλικό του βίντεο που έχουν στα χέρια τους από τις κάμερες οι αρχές, ένας άνδρας με κουκούλα και σκούρα γυαλιά, αφού περίμενε να φύγει από το πάρκινγκ του κλειστού “Χρίστο Μπότεφ” της Σόφιας το πούλμαν της Εθνικής ομάδας, “ανοίγει” το βαν, βάζει μπροστά και φεύγει σαν… κύριος.

Έπειτα από μία τρελή κούρσα, στο Simeonovsko Shose ο δράστης, που εικάζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών η αλκοόλ, προξένησε τη σοβαρή καραμπόλα προξενώντας υλικές ζημιές σε 5 αυτοκίνητα που χτύπησε. Μετά το ατύχημα, ο άγνωστος εγκατέλειψε το τρακαρισμένο βαν και έτρεξε να κρυφτεί, αλλά την επομένη, σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Σχετικά με το συμβάν η τοπική αστυνομία αναφέρθηκε στη τάση των εγκληματιών να κλέβουν μικρά φορτηγά με διαφημίσεις ή λογότυπα, για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών, λόγω του λιγότερο εμφανούς χαρακτήρα των οχημάτων στα σημεία ελέγχου, αλλά δεν είναι βέβαιη εάν αυτό ήταν τελικά το κίνητρο του δράστη για αυτή την κλοπή.