A2

Εκλογές στις 15/6 στην Κόρινθο

Εκλογές στις 15/6 στην Κόρινθο

Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, προκήρυξε για τις 15/6 η Κόρινθος, που την περασμένη σεζόν, πρωταγωνίστησε στον Α2 όμιλο των γυναικών. Η πρόσκληση των μελών της Πελοποννησιακής ομάδας:

“Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ “ΚΟΡΙΝΘΟΣ” καλεί τα μέλη του Σωματείου να παρευρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Κορίνθου (στον 1ο Όροφο) Κολοκοτρώνη 54.

Θέματα Γεν. Συνέλευσης:

1.Πραγματοποίηση έγκρισης Προϋπολογισμού – ισολογισμού και απολογισμού στην Γενική Συνέλευση του πρώτου μήνα κάθε έτους.

2.Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού – ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2015 και προϋπολογισμού 2016.

3.Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2015.

4.Απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.

5.Ανακήρυξη επιτίμου Προέδρου.

6.Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Γνωστοποιείται στα μέλη, ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, δηλαδή να παρίσταται το ήμισυ πλέον ενός του όλου αριθμού των μελών, θα συνέλθει εκ νέου για δεύτερη συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση, την ίδια ημέρα στις 19:00μ.μ.

Στην δεύτερη Γενική Συνέλευση για να υπάρξει απαρτία χρειάζεται να παρίσταται τουλάχιστον το ¼ του όλου αριθμού των μελών και στην τρίτη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιείται με διαφορά 24ώρου από την δεύτερη στον ίδιο χώρο, εκλέγεται το νέο Δ.Σ. του σωματείου με οσαδήποτε μέλη είναι παρόντα και είναι ταμειακά τακτοποιημένα.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Σωματείου “

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...