ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι εκλογές στον ΣΦΕΕΟΠ και το βραβείο στον Θ. Μαργαρίτη

Οι εκλογές στον ΣΦΕΕΟΠ και το βραβείο στον Θ. Μαργαρίτη

Με νέα διοίκηση προχωρά ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ενώ στο περιθώριο της αποφασίστηκε, το φετινό βραβείο “Μιχάλης Μαστρανδρέας” να απονεμηθεί στον Θανάση Μαργαρίτη.

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) εκλέχθηκε στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός για τη δράση του ΣΦΕΕΟΠ ενώ εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων των μελών του Συλλόγου ήταν η ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεων του και η προσπάθεια για μεγαλύτερη δημοσιοποίησή τους.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής να απονεμηθεί το βραβείο του ΣΦΕΕΟΠ στη μνήμη του Μιχάλη Μαστρανδρέα στον προπονητή της μεγαλύτερης επιτυχίας της ελληνικής πετοσφαίρισης, στον κ. Θανάση Μαργαρίτη.

Η απονομή θα γίνει στη διάρκεια του Β’ Πανελλήνιου Συνεδρίου για την ελληνική πετοσφαίριση που διοργανώνει ο ΣΦΕΕΟΠ 1-3 Ιουνίου.

Τα μέλη της νέας συντονιστικής επιτροπής και της νέας ελεγκτικής επιτροπής

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΖΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ