A2

Έκοψαν την πίτα τους οι Μακεδόνες Αξιού

Έκοψαν την πίτα τους οι Μακεδόνες Αξιού

Tην πίτα τους έκοψαν οι Μακεδόνες Αξιού. Η εκδήλωση έγινε σε ταβέρνα στα Κύμινα Θεσσαλονίκης και το κλίμα ήταν πανηγυρικό αφού οι αθλήτριες του Μανώλη Σκουλικάρη στον 2ο υπόομιλο του Β΄ομίλου της Α2 είναι αήττητες με 11 σερί νίκες, 32 βαθμούς και 33-3 σετ.

Makedones nikos pontikas 3456Makedones pita 3456

Στην εκδήλωση ‘έδωσε το παρών σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Ποντίκα ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες για την εξαιρετική τους πορεία, τους ζήτησε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και ρυθμό και στον β΄ γύρο και ευχήθηκε η ομάδα να επιστρέψει στην Α1 εκεί που ήταν πριν δύο χρόνια.

Τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή κ. Σκουλικάρη, εξέφρασε και ο γενικός αρχηγός και στυλοβάτης της ομάδας, Μπάμπης Ποντίκας ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι Μακεδόνες είναι σε πολύ καλό δρόμο, ζήτησε από τις αθλήτριες να μην χαλαρώσουν την προσπάθεια τους αλλά να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό και ευχήθηκε η ομάδα να πάρει από τα πλει οφ ανόδου την άνοιξη, το εισιτήριο επιστροφής στην Α1 γυναικών.

Makedones XARAVELOULI 8900Makedones selfi mats 1234

Εκ μέρους των παικτριών μίλησε η εμβληματική αρχηγός και από τις κορυφαίες παίκτριες των Μακεδόνων στη φετινή περίοδο, η κεντρική Ελένη Σπανού, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τη διοίκηση για τα καλά της λόγια και υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας και του προπονητή είναι η ομάδα να διατηρήσει το αήττητο σερί και να τερματίσει όσο πιο ψηλότερα μπορεί, ώστε να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις, την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η πασαδόρος Μαριάντζελα Χαραβελούλη στην οποία έπεσε το φλουρί της πίτας και η οποία κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Την βραδιά έκλεισε ο προπονητής Μανώλης Σκουλικάρης ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία των Μακεδόνων και ζήτησε από τις αθλήτριες του να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και νοοτροπία και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν στον δεύτερο γύρο για να εκπληρώσουν τον μεγάλο τους στοχο.

Makedones spanou xaravelouli 2345Makedones axiou spanou, giannouli, miridou 12345678

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...