ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΠΕΜ

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΠΕΜ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύνδεσμος διαιτητών ΣΥΔΠΕΜ στην Βέροια στην περιοχή Σαραντόβρυσες στην ταβερνα Μεϊντάνις. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ρεφερι απ΄όλα τα μέρη ευθύνης του Συνδέσμου καθώς και παράγοντες ομάδων,αθλητές και προπονητές.

Το φλουρί της πίτας που έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΜ έπεσε στο κομμάτι της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ. Τυχερός συνάδελφος ήταν και ο Νάνος Βασίλης από την Κοζάνη που έτυχε το δεύτερο φλουρί από τα πιτάκια για τα μέλη του Συνδέσμου και του έγινε δώρο μία ασημένια εικόνα.

Τιμήθηκε για την προσφορά της στη Διαιτησία η ρέφερι Παπαδοπούλου Κυριακή, που αποχώρησε από την ενεργό δράση ενώβραβεύτηκανεπίσης και φίλοι του Συνδέσμου ,οι οποίοι βοηθούν με κάθε τρόπο την λειτουργία του.

Το ΔΣ και τα μέλη του ΣΥΔΠΕΜ ευχαριστούν για τις προσφορές τους ,την συνάδελφο και εκπρόσωπο της AVON
Koρμπέτη Αντωνία από Κοζάνη,το cafe Mostra,το cafe Bistro, το κατάστημα ta panta,το κατάστημα
δώρων της ΤσαμπούρηΠασπαλά Βασιλικής,το γραφείο ταξιδίων των Αδερφών Περπερίδη, το ασφαλιστικό γραφείο του Μποζίδη Στυλιανού,τον παραγωγό οίνου κο Μόλλα, το κατάστημα είδη δώρων του Βασιλειάδη Δημήτρη,το κατάστημα οπτικών του Ράλλη Βασίλη,το βιβλιοπωλείο του Σεμερτζή Φαίδωνα,το φαρμακείου του Ταουσανίδη Μιχάλη,το κατάστημα χρωμάτωνυλικών τουΤσακίρη Ηλία,το κατάστημα κομπιούτερ του Χατζημιχαηλίδη Χρήστου,το κατάστημα παιδικών ρούχων του Χατζηχρήστου Γεωργίου, καθώς και την διεύθυνση της ταβέρνας Μεϊντάνι.

SUPDEM trapezi 0444SYDPEMakedonias kopi pittas 02