CHAMPIONS LEAGUE

Έκπληξη με Μποροβίντσεκ

Έκπληξη με Μποροβίντσεκ

Εντυπωσιακά παιχνίδια και εκπλήξεις είχαμε σήμερα στους ομίλους των γυναικών στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσεχική Πρόστεγιοφ  της Σόνιας Μποροβίντσεκ να επικρατεί 3-2 της Ραμπίτα Μπακου. Μεγάλες νίκες Ντιναμό Καζάν, Αζεριόλ Μπακού και Μπούστο  Αρσίζιο…

Για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στον Α η Πρόστεγιοφ κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Ραμπίτα Μπακού… Οι γηπεδούχες παρουσία 1100 πήραν τη νίκη στο τάϊ-μπρεϊκ έχοντας κορυφαία την Κοστανέντα με 26 πόντους, ενώ η δική μας Σόνια Μποροβίντσεκ είχε 6. Από πλευράς Ραμπίτα Μπακού ξεχώρισαν οι Σκοβρόνσκα και Ακινραντέβο με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Για τον ίδιο Όμιλο η Ντιναμό Καζάν στη Ρωσία επικράτησε με 3-2 της Χέμικ σε έναν παιχνίδι όπου το παρακολούθησαν 1500 άτομα και πρώτος διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου από την Κύπρο. Κορυφαία από τις «κυανόλευκες» η Γκάμοβα με 24 πόντους, ενώ η Γιούρεβα ήταν από κοντά με 21 πόντους. Από τις φιλοξενούμενες 17 πόντους είχε η Βέρμπλινσκα και η Μπιέλιτσα.

Για τον Β όμιλο η Αζεριόλ Μπακού φρόντισε να πάρει τη νίκη με 3-0 επί της Μπακάου από την Ρουμανία. Κορυφαία της ομάδας του Αζερμπαϊτζαν η Μπρογκόσεβιτς με 21 πόντους, ενώ από τις Ρουμάνες η Αλεξάνδρα Σόμπο με 9.

Στον τρίτο Όμιλο και με Ελληνικό ενδιαφέρον μιας και πρώτος διαιτητής ήταν ο Θέμελης η Μπούστο Αρσίζιο παρουσία 2500 φιλάθλων της επικράτησε με 3-0 της Δρέσδης..Η Βαλεντίνα Ντιούφ είχε 17 πόντους από πλευράς γηπεδούχων, ενώ η Τζάκσον είχε 9 πόντους για τις φιλοξενούμε τους.