Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκπληξη με Διώτη ο Παναθηναϊκός!

Έκπληξη με Διώτη ο Παναθηναϊκός!

Τη διεθνή ακραία, Παναγιώτα Διώτη ντύνει στα “πράσινα” η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με την 27χρονη ακραία να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσθήκη έκπληξη της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη που ενισχύεται στα άκρα και αυξάνει τις… λύσεις ενόψει του ομολογουμένως ιδιαίτερα ανταγωνιστικού νέου πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας ένα μοντέλο που στο παρελθόν του έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες προσπαθεί μετά τη μεταβατική χρονιά του στην Preleague να “χτίσει” ελληνικό κορμό πάνω στον οποίο θα μπορεί να βασιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Η 27χρονη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια έχει ύψος 1,86μ. και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βάσας. Παρά τον περυσινό τραυματισμό στα μέσα της σεζόν επέστρεψε δριμύτερη στην Εθνική ομάδα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκιγιέρμε Ναράνχο να την καλεί στην αποστολή για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 
Η Διώτη έχει περάσει από τον Πανναξιακό, την Τερβίλ (Γαλλία), τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Άργος και την Λαμία, από όπου ξεκίνησε ενώ τιμά το εθνόσημο από το 2008, ούσα μέλος της Εθνικής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.