Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκπληξη Σαλούστρου!

Έκπληξη Σαλούστρου!

Εξαιρετική δημοσιογραφική… εμφάνιση έκανε η Άννα Σαλούστρου στο ΔΑΠΠΟΣ. Προσκεκλημένη της αρμόδιας ρεπόρτερ-σπίκερ της ΝΕΡΙΤ, Ειρήνης Μαραγκού, ώστε να βοηθήσει στο σχολιασμό του αγώνα, Θήρας-Μαρκόπουλο, «έκλεψε» την παράσταση.

Η γλυκύτατη και πανέμορφη αθλήτρια του Πανναξιακού που κάνει εκπληκτική χρονιά, εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό της ομάδας της και πήγε Σαντορίνη.

Με μαύρη casual εμφάνιση, τζόκεϊ καπέλο που παραπέμπει στη χολιγουντιανή ηθοποιό Ρις Γουίδερσπουν, εντυπωσίασε με τα περιεκτικά και σύντομα της σχόλια, ενώ βοήθησε το μέσο τηλεθεατή να καταλάβει πολλά από τη ροή του αγώνα, αποκαλύπτοντας τις ατομικές ικανότητες αλλά και αδυναμίες των περισσότερων παικτριών που ήταν στο γήπεδο.

Παράλληλα «έδεσε» με την συνάδελφο στο σχολιασμό και η περιγραφή κύλησε ρολόι. Ελπίζουμε να την απολαύσουμε και πάλι σε μια άλλη μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης.

Κόπανος… αγνώστου ταυτότητας

Τον εκνευρισμό του προπονητή του Μαρκόπουλου, Βέσκο Ιβάνοβιτς, προκάλεσε… αγνώστου ταυτότητας… κόπανος (εξαρτημα τυμπάνου) που αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα  εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα στο κέντρο του γήπεδου του κλειστού της Σαντορίνης , όπου η τοπική ομάδα επικράτησε των φιλοξενούμενων με 3-1 σετ.

Αδιάψευστος μάρτυρας, ο τηλεοπτικός φακός της ΝΕΡΙΤ με τη λήξη του αγώνα που έδειξε το Σέρβο τεχνικό της ομάδας να μαζεύει το πεσμένο αντικείμενο… και να το δείχνει παραπονούμενος στην  διαιτητή του αγώνα, Ειρήνη Μουλά.

Μετά την ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν, ρέφερι και προπονητής, ο τελευταίος  πέταξε την μπαγκέτα-κόπανο σε μια γωνιά του ΔΑΠΠΟΣ.