Κανονικά η διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ποντολιάνι
28/01/2026 12:16
Το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αυριανού (29/01) αγώνα με την ουκρανική Ποντολιάνι Χόροντοκ απερρίφθη από την CEV. Ο αγώνας θα λάβει χώρα κανονικά στο Παλατάκι την Πέμπτη στις 18:00, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην των 7 νεκρών φίλων του “Δικεφάλου” στο τροχαίο δυστήχημα στην Ρουμανία.
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ υπέβαλε χτες, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, αίτημα για αναβολή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, αίτημα που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τον αυριανό (29/01) αγώνα του “Δικεφάλου” με την Ποντολιάνι Χόροντοκ στο PAOK Sports Arena για το CEV Challenge Cup. Το αίτημα αναβολής του ευρωπαϊκού αγώνα απέρριψε η CEV, λόγω και του γεγονότος ότι η αποστολή της ουκρανικής ομάδας είχε αγοράσει ήδη τα εισητήρια για την μετάβασή της στην Θεσσαλονίκη, εν όψει του αγώνα. Αυτό στο οποίο συμφώνησε όμως, ήταν η τήρηση ενός λεπτού σιγής, πριν το πρώτο σερβίς, εις μνήμην των νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ.
Η ενημέρωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:
Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ζήτησε αμέσως αναβολή του αυριανού (29/01, 18:00) ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Ποντολιάνι Χόροντοκ, στο Παλατάκι, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) δεν έκανε δεκτό το αίτημα.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.