ΔΙΕΘΝΗ

Έκτη η «Μπάρτσελόνα» της Σπανού στο Βέλγιο (fotos)

Έκτη η «Μπάρτσελόνα» της Σπανού στο Βέλγιο (fotos)

Μία… φιλική γεύση από τις δυσκολίες που την περιμένουν τόσο στο ισπανική λίγκα, όσο και στην Ευρώπη πήρε στο διεθνές βελγικό τουρνουά προετοιμασίας «TIVB Frasnes 2017» η ομάδα  της διεθνούς Ελληνίδας ακραίας, που κατέλαβε την τελευταία θέση της διοργάνωσης.

tournament_belgium tourament_belgium 2

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε επί 4 ημέρες (7-10/9) στην γαλλόφωνη επαρχία του βελγικού Frasnes-lez-Anvaing εκτός των «μπλαουγκράνα»  συμμετείχαν δυνατές ομάδες όπως οι γαλλικές Μιλούζ, Παρί και οι βελγικές Σαρλερουά, Γάνδη και Σνέεκ.

spanou_barcelona 2 spanou_barcelona 4 spanou_barcelona 5

Νικήτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η γαλλική Παρί, που επιβλήθηκε σε έναν συναρπαστικό «εμφύλιο» τελικό με 3-2 σετ της πρωταθλήτριας Γαλλίας και πρώην ομάδας της Αθηνάς Παπαφωτίου, Μιλούζ, ενώ ο απολογισμός της Μπαρτσελόνα ήταν μία νίκη με 3-1 σετ επί της Γάνδης και τρεις ήττες από Σνέεκ (3-0,3-2) και  Σαρλερουά (3-0).

barcelona_spanou barcelona_spanou 2

Η τελική κατάταξη: 1. Παρί, 2. Μιλούζ, 3. Σαρλερουά, 4. Γάνδη, 5. Σνέεκ, 6. Μπαρτσελόνα

tournament spanou_barcelona1

Το επόμενο τεστ για την ομάδα της Σπανού θα είναι το διεθνές φιλικό τουρνουά στην Ισπανία από 23-26/9 με τις ισπανικές Κουγκάτ, Μενόρκα και την Σαν Λορέντζο ντε Αλμάγκρο από την Αργεντινή.

Photos: BadCat Photography