A2

‘Εκτη μεταγραφή για ΖΑΟΝ

‘Εκτη μεταγραφή για ΖΑΟΝ

Την έκτη μεταγραφή τις τελευταίες 15 μέρες ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ και πρόκειται για την Κατερίνα Γιαννακοπούλου από τον Ιωνικό Ν.φ. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής:

«Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Γιαννακοπούλου από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, η οποία έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται ως Ακραία. Παλαιότερα είχε αγωνισθεί και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.»

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο σύλλογος της Κηφισιάς που αγωνίζεται στην Α2 γυναικών με προπονήτρια την πρώην διεθνή Πηνελόπη Μπλάμη, έχει συμφωνήσει με τις: Τσατσούρι Τζόρτζια, που αγωνίζεται ως ακραία και Βαμβακούση Αγγελική, που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, από τον Παναθηναϊκό, Σαρρηγιανόγλου που αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, από τον ΑΟ ΤΥΦΩΝ, Δανάης Μουρατίδη από τον Πανιώνιο (πασαδόρος, 1,80), ανανέωσε με την Αρετή Μπαφατάκη (πασαδόρος 1,76) και Φένιας Αγραβάνη από την ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας, που είναι κεντρική.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...