Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εκτός οι… «ασυνεπείς»

Εκτός οι… «ασυνεπείς»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ και έπειτα από εισήγηση του Αντώνη Παπαδόπουλου έθεσε εκτός ομάδας τους Δημητρούδη, Ίλιτς και Οικονόμου χαρακτηρίζοντάς τους «ασυνεπείς»…

Εκτός ομάδας με τον χαρακτηρισμό «ασυνεπείς» έμειναν Ίλιτς, Δημητρούδης και Οικονόμου έπειτα από εντολή του Αντώνη Παπαδόπουλου και ουσιαστικά η διοίκηση της ομάδας πετά λευκή πετσέτα ως προς την παραμονή της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή της κανονικής διάρκειας.

Την στιγμή που η ΑΕΚ έχει ανάγκη από όλους όσους έμειναν στην ομάδα, η διοίκηση βάζει στον «πάγο» τρεις βασικούς της παίκτες και μάλιστα χαρακτηρίζοντάς τους ασυνεπείς.

Σε μια χρονιά όπου η…  “συνεπής” κατά τα άλλα διοίκηση της ΑΕΚ έχει χάσει την… “μπάλα”. Μια χρονιά που έχουν γίνει τόσες αλλαγές στο ρόστερ όσες δεν έγιναν μαζί στα τελευταία 2-3 χρόνια, μια χρονιά που οι προπονητές (και όχι μόνο) που κάθισαν στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο αποτελεί ρεκόρ στην Α1, μια χρονιά που η λέξεις πληρωμές και χρήματα έχουν εξαφανιστεί ή αποτελούν διακαείς πόθους  και παραμένει γρίφος για δυνατούς λύτες το πότε θα πάρουν όσοι παίκτες έμειναν αυτά που τους έχουν υποσχεθεί χιλιάδες φορές…

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ έκανε δεκτή την εισήγηση του προπονητή, κ. Αντώνη Παπαδόπουλου και έθεσε εκτός αγώνων της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν τους αθλητές, Γιάννη Δημητρούδη, Τσέντομιρ Ίλιτς, Ναπολέοντα Οικονόμου διότι, παρά τις αλλεπάλληλες συζητήσεις και συστάσεις υπήρξαν ασυνεπείς ως προς τις τυπικές υποχρεώσεις τους απέναντι στις διαδικασίες που αφορούν την ομάδα».