Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εκτός πάγκου ξανά ο Κριστόφ

Εκτός πάγκου ξανά ο Κριστόφ

Το γνωστό «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» φαίνεται πως ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του τεχνικού  της ΑΕΚ, Ζήνωνα Ζοφώλη, που θα κοουτσάρει τους κιτρινόμαυρους για τρίτο συνεχόμενο ματς και… βάλε, υπό το βλέμμα του προπονητή Πλάμεν Κριστόφ.

Σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάμβανε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, στο ματς με τον Παμβοχαϊκό, μέχρι την άφιξη του Βούλγαρου προπονητή, Πλάμεν Κριστόφ.

Ο κ. Κριστόφ όμως, μολονότι βρίσκεται στην Ελλάδα από το ματς το με τον Παμβοχαϊκό, δεν κατάφερε να καθήσει στον πάγκο της ομάδας ούτε στην Ορεστιάδα και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στη θέση του, ούτε στο σαββατιάτικο ματς της Γλυφάδας με τον Άρη, όπου την ομάδα θα κοουτσάρει και πάλι ο Ζοφώλης.

Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί στην περίπτωση της εξασφάλισης άδειας του αλλοδαπού τεχνικού, χρειάζεται, πέρα από κάποιες άλλες απαραίτητες προυποθέσεις, η έγκριση της Επιτροπής Αποτίμησης Αξίας Αθλητών-Προπονητών της Γ.Γ.Α, η οποία μετά την πρόσφατη αλλαγή σύνθεσής της και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, δύσκολα θα καταφέρει να συνεδριάσει πριν από την 25η Ιανουαρίου.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στο χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη χορήγηση άδειας του Κριστόφ, παίζει η κατηγορία του πτυχίου της FIVB του οποίου είναι κάτοχος ο Βούλγαρος προπονητή, ο οποίος πέρα από την απαγόρευση των μεταγραφών στην ΑΕΚ, καλείται να βρει λύση και στο δικό του θέμα.