ΔΙΕΘΝΗ

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Αρκάς λόγω Covid-19

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Αρκάς λόγω Covid-19

“Αντίο” στο…  όνειρο ευρωπαϊκής διάκρισης είπε οριστικά, λόγω κορονοϊού, η τουρκική Αρκάς, που δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες του Ομίλου της 4ης φάσης του Champions League ανδρών που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο γαλλικό Τουρ από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα της Σμύρνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς και οι δύο πασαδόροι της Αρκάς σε τεστ Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και η προ ολίγων ωρών διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή της.

arkas

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και πριν από λίγα 24ωρα η Τρεντίνο, ωστόσο με τον Ολλανδό «μπόμπερ», Νιμίρ σε ρόλο οργανωτή, κατάφερε με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς να κατακτήσει την πρωτιά του Έ ομίλου.

Έτσι μετά την αποχώρηση των Τούρκων οι άλλες δύο ιταλικές ομάδες στον όμιλο της Γαλλίας, Λούμπε Τσιβιτανόβα και Περούτζια και η γαλλική Τουρ θα κερδίσουν το τρίποντο, άνευ αγώνα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...