BEACH VOLLEY

«Έλαμψαν» Ίκαρος και Ήλιος στο Sunny Sunday

«Έλαμψαν» Ίκαρος και Ήλιος στο Sunny Sunday

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ στο Side Out Club της Βάρκιζας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή 4/10 με τον εκτυφλωτικό ήλιο να έχει την τιμητική του με τους νικητές του “Sunny Sunday Beachvolley Tournament.”

Στον τελικό των ανδρών, σε πείσμα του γνωστού Μύθου του Δαίδαλου και του Ίκαρου, ο συνονόματος του τελευταίου, Ίκαρος Μπαρμπετσέας με συμπαίκτη τον Ηλία Χούτο, πραγματοποίησαν “υψηλές πτήσεις” και μολονότι “φλέρταραν” για πολλές ώρες με τον ήλιο, όχι μόνο δεν… κάηκαν, αλλά έκαμψαν με 2-1 σετ (21-15, 17-21, 15-10) την αντίσταση των Δημήτρη Γεωργά / Σωκράτη Πούλιο, φτάνοντας στην πρωτιά. Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρίες Bodytalk και  Nortweek.

Στο τρίτο σετ κρίθηκε και ο… international τελικός της κατηγορίας του μεικτού, όπου οι Νικόλ Σταμούλη με παρτενέρ τον Milos Radojkovic επικράτησαν των “δικών μας” Βιολέτα Μπάρκα / Άλκη Αυγουστή με 2-1 σετ (15-12, 12-15, 15-13). Και αυτής της κατηγορίας οι νικητές οι νικητές μοιράστηκαν τρίμηνη συνδρομή από το γυμναστήριο My Gym, γυαλιά από τη Northweek  και δώρα από τις εταιρίες Stylesetterz και Katrin Coiffure.

Εκτός όμως από το πλούσιο θέαμα και τις έντονες συγκινήσεις, το τουρνουά επιφύλαξε και πολλές  εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, αφού κατόπιν κλήρωσης τρεις τυχεροί κέρδισαν αξιοζήλευτα δώρα. Ο Γεράσιμος Καμινάρης κέρδισε μια κάρτα silver Bodytalk που του παρέχει 20% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας μέχρι το τέλος του 2016, ενώ ο Χρήστος Σκεύης έγινε κάτοχος της αντίστοιχης golden κάρτας που έχει ποσοστό έκπτωσης 30%. Τέλος, ο Γιάννης Βοσνάκης κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Fame!

Με την ευχή λοιπόν οι ηλιόλουστες μέρες να συνεχιστούν σε όλη την χώρα, ελπίζουμε πως “θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος” οι εραστές της άμμου θα δώσουν το παρών και το επόμενο Σαββατοκύριακο σε ένα ακόμα από τα πολλά τουρνουά που φιλοξενούνται δίπλα στη θάλασσα και δη στην Βάρκιζα!