CHAMPIONS LEAGUE

Ελεύθερα και χωρίς άγχος

Ελεύθερα και χωρίς άγχος

Με στόχο να παίξει ελεύθερα και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στον αγώνα κόντρα στην Ζενίτ Καζάν ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται την Τετάρτη (18:00-OTEsport6) από την ρωσική ομάδα  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λίγκ.

Έχοντας εκτός τον Ντιάτσκοφ, αλλά και τις ελπίδες πρόκρισης μόνο σε μαθηματικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να παλέψει απέναντι στους Ρώσους του Βλαντιμίρ Αλέκνο, που αποτελούν και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τρoπαίου

Ο Δημήτρης Καζάζης ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν χωρίς άγχος και να παίξουν ελεύθερα απέναντι στους γηπεδούχους που είναι αήττητοι στον Δ όμιλο της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε από την αρχή που έγινε η κλήρωση ότι η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλά ομάδα. Εμείς θα αγωνιστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε για ότι μπορούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε ελεύθερα και από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Θα τη σεβαστούμε τη Ζενίτ, δεν θα τη φοβηθούμε και από κει και πέρα θα παίξουμε ελεύθερα».

Από την πλευρά του ο κεντρικός του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι περιμένουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο κόντρα στη Ζενίτ. Ωστόσο σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ρέντη με αντίπαλο την Αυστριακή ομάδα.

Μεταξύ αυτών των δυο αγώνων δεν έχουμε υποχρεώσεις στην Ελλάδα αφού μετατέθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού μας και ενόψει του League Cup που πλησιάζει».