DARK ROOM

Ελλάς- Σερβία –Συμμαχία

Ελλάς- Σερβία –Συμμαχία

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ και η αναμενόμενη παρουσία πολλών Σέρβων στο κλειστό του Ρέντη την Τρίτη έχει προκαλέσει έντονο «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία του Πειραιά καθώς ο αγώνας με την τουρκική ομάδα χαρακτηρίζεται υψηλής επικινδυνότητας…

Τα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη πριν από τον αγώνα της Euroleague  μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Ερυθρού Αστέρα και είχαν τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Σέρβου οπαδού, άναψε κόκκινο και στις ελληνοτουρκικές «μάχες» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, καθώς οι Σέρβοι οπαδοί είναι εδώ και χρόνια αδελφοποιημένοι μετους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Στο Μπουρχάν Φελέκ της Πόλης και τον πρώτο αγώνα με την Γαλατά τα πνεύματα ήταν ήρεμα καθώς οι τούρκοι στην προσπάθειά τους να μην δυναμιτίσουν τον επαναληπτικό έκαναν καλή δουλειά και τα πάντα κύλισαν ομαλά.

Ωστόσο άπαντες είναι επι ποδός στον Πειραιά καθώς στον επαναληπτικό του Ρέντη αναμένεται να δώσουν το παρών αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Την Παρασκευή στο ΣΕΦ οι οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολούθησαν μαζί με τους 200 «αδερφούς» οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα τον μεταξύ τους αγώνα στην Euroleague, ενώλ λίγη ώρα νωρίτερα οι Σέρβοι είχαν περάσει από το Παπαστράτειο βλέποντας και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στο πόλο γυναικών.

Το Σάββατο βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς  για το παιχνίδι της Superleague κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον ετοιμάζονται για δυναμικό παρών στο Ρέντη.

Εκεί όπου αναμένεται να είναι κατάμεστό και να ακουστούν πολλά Σερβικά συνθήματα σε μια «καυτή ερυθρόλευκη αδελφοποιημένη» εξέδρα…