ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Eλλάς-Τουρκία… συμμαχία!

Eλλάς-Τουρκία… συμμαχία!

Ένας αγώνας Ελλάδας, Τουρκίας έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες. Για τέσσερα από τα κορίτσια που θα βρεθούν αντιμέτωπες Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα (18:00) στη Λαμίας η φιλία που έχουν αναπτύξει εδώ και μια τετραετία είναι πιο δυνατή από κάθε αντιπαλότητα.

Κι αυτό φάνηκε όταν τελείωσε η προπόνηση της δικής μας ομάδας και εμφανίστηκε στο γήπεδο η ομάδα της Τουρκίας.

Η Όλγα Στράντζαλη κι η Ανθή Βασιλαντωνάκη από τη μια κι η Αρέλια Καρασόι, Σου Ζεντ από την άλλη, ξεσήκωσαν το γήπεδο με τις φωνές τους όταν συναντήθηκαν.

«Είμαστε καλές φίλες με τα κορίτσια αφού έχουμε μεγαλώσει μαζί παίζοντας αντίπαλες όλα αυτά τα χρόνια και χαρήκαμε πολύ που βρεθήκαμε και πάλι. Διατηρούμε επαφή όλο το χρόνο και σίγουρα τώρα είναι κάπως διαφορετικό που θα βρεθούμε αντίπαλες σε επίπεδο γυναικών.

Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ μας» είπαν η Ανθή με την Όλγα, ωστόσο ξεκαθάρισαν: «Η φιλία μας δεν πρόκειται να χαλάσει, αλλά θα ξεχαστεί όση ώρα ήμαστε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά θα ξεχαστούν».

Τα ίδια σχεδόν τόνισαν και τα δύο κορίτσια από την Τουρκία.

«Μπορεί να φαίνεται παράξενο σε κάποιους, αλλά έτσι νιώθουμε και το δείχνουμε. Με την Όλγα, την Ανθή και τα άλλα κορίτσια μοιραστήκαμε το ίδιο ξενοδοχείο, τα ίδια όνειρα και από τη στιγμή που οι δύο λαοί μοιάζουν αρκετά ήταν πολύ εύκολο να… δέσουμε και να κάνουμε μια πολύ καλή παρέα», είπε η Αρέλια κι η Σου και συνέχισαν:

«Σίγουρα όλες μας θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας, αλλά αυτά τα παιχνίδια θα είναι ξεχωριστά.
Τα κορίτσια μας έχουν μάθει κάποιες ελληνικές λέξεις, εμείς τις έχουμε μάθει κάποιες τουρκικές και θα υπάρχει πολύ πείραγμα την ώρα του αγώνα».