Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελπίδα:«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»

Ελπίδα:«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»

Μετά  τον αγώνα στη Σαντορίνης και τον πολύτιμο βαθμό-έκπληξη που πήρε από τον ΑΟ Θήρας, η  Ελπίδας δίνει ένα ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου υποδέχεται στους Αμπελόκηπους τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (18.00).

karamutsa-elpida-pasa-67890

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει ούτε μας φοβίζει»,τόνισε η Αθηνά Καραμούτσα στο aselpis.gr. «Βλέπουμε τον αγώνα σαν μία πρόκληση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε η 19χρονη πασαδόρος.

Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης έχει στο μυαλό του τα συνεχόμενα παιχνίδια και γι’ αυτό σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του. «Συνεχίζουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αφού τέσσερις μέρες μετά τον ΑΟ Θήρας θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και το Σάββατο θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Αθήνα ( ματς με Μαρκόπουλο).

Το έργο μας είναι ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολο, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τον πρωταθλητή είναι δεδομένη. Ωστόσο θέλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».