Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ελπίδες τελικού στην Ερμούπολη

Ελπίδες τελικού στην Ερμούπολη

Με την σειρά των αγώνων να βρίσκεται στον 3ο της ημιτελικό Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη νίκη και παράλληλα το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.

Μετά τον Πειραιά και το Ρέντη, η Ερμούπολη και η Σύρος είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τα επόμενα δύο παιχνίδι των ημιτελικών μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και των «κυανέρυθρων».

Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός έχοντας από μία νίκη μέχρι τώρα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να αναμετρηθούνε και να πάρει ένας εκ των δύο το προβάδισμα.

Οι Συριανοί του Ράτκο Παβλίσεβιτς θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και με την υποστήριξη του κόσμου τους να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα βήμα για την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό της Α1.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι μαζί έδειξαν έτοιμοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία ικανοποιήσουν τους φιλάθλους αλλά και τους ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτούς.

Μάλιστα στο πλαίσιο της ψυχολογικής ενίσχυσης, πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, την ομάδα επισκέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

Άπαντες ευχήθηκαν στην ομάδα να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και να καταφέρει να πάρει τις νίκες που χρειάζεται.

Τις νίκες όμως που θα τον στείλουν στον μεγάλο τελικό θέλει κα ο Ολυμπιακός ο οποίος μετά το 1-1 στο Ρέντη ευελπιστεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Η αποστολή των Πειραιωτών που βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στο νησί των Κυκλάδων χωρίς προβλήματα και απουσίες και έτσι τα πάντα είναι νορμάλ για τον Δημήτρη Καζάζη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει των αναμετρήσεων με τον Φοίνικα Σύρου: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εμείς έχουμε έρθει στη Σύρο για να μπορέσουμε να κάνουμε το μπρέικ. Μετά την τελευταία εμφάνιση η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ξανά την τύχη στο μέρος μας. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να είμαστε πολύ αποφασισμένοι γιατί το κίνητρο μας είναι να φτάσουμε στον τελικό».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...