ΔΙΕΘΝΗ

Ελπίζουν τα Σκόπια

Ελπίζουν τα Σκόπια

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσει τους τα Σκόπια καθώς επικράτησαν με 3-1 της Πολωνίας και στο δεύτερο μεταξύ τους αποτέλεσμα, κατέλαβαν την 2η θέση του Α Ομίλου του European League και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα της Ελλάδας απέναντι στην Σλοβακία για να γνωρίζουν αν προκριθούν στο Final 4 της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα της Ελλάδας απέναντι στην Σλοβενία περιμένουν τα Σκόπια προκειμένου να γνωρίζουν αν θα προκριθούν στο Final 4 του European League.

Οι Σκοπιανοί μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα με την Πολωνία, επικράτησαν εκ νέου ε 3-1 το Σάββατο και έτσι κατέκτησαν την 2η θέση του Ομίλου, ωστόσο το κλειδί της πρόκρισης στο Final 4 παραμένει στα χέρια των ελλήνων διεθνών.

Η εθνική μας ομάδα με απολογισμό 7-2 στον Β Όμιλο της διοργάνωσης στα δύο παιχνίδια με την Σλοβενία για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στην τετράδα της διοργάνωσης χρειάζεται ουσιαστικά μια νίκη ανεξαρτήτου αποτελέσματος ή στην χειρότερη των περιπτώσεων δύο ήττες στο ταϊ-μπρεϊκ.

Σε αντίθετη περίπτωση (δύο ήττες με 3-0 ή 3-1) τα Σκόπια θα εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Final 4 που θα φιλοξενηθεί στο Βάλμπζιχ της Πολωνίας.