Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έμεινε… «πλατεία» ο Μολίνα

Έμεινε… «πλατεία» ο Μολίνα

Κάτοικος Νέας Σμύρνης και τη νέα σεζόν θα είναι ο Πέδρο Μολίνα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μίλωνα…

Ο Πορτορικανός πασαδόρος αποτέλεσε έναν εκ των βασικών «κλειδιών» της φετινής επιτυχίας του Μίλωνα και η ανανέωση του από πλευράς διοίκησης μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε σε κανέναν.

Ο Πέδρα Μολίνα δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί για μια ακόμη σεζόν στην Ελλάδα και παράλληλα ανυπόμονος να δώσει ξανά το καλύτερο του εαυτό για την ομάδα

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και για όλα αυτά που μας περιμένουν την επόμενη χρονιά καθώς “μεγαλώνουμε” σαν ομάδα και σαν οικογένεια. Ανυπομονώ την επόμενη σεζόν να γίνομαι καλύτερος ημέρα με την ημέρα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λατινοαμερικανός πασαδόρος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

H ανακοίνωση του Μίλωνα

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του Pedro Molina στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία της αντρικής ομάδας του Μίλωνα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά.

Ο Pedro, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του Πουέρτο Ρίκο, συνεισέφερε τα μέγιστα μαζί με τους συναθλητές του ώστε η σεζόν που ολοκληρώθηκε να μένει ως μια ιδιαίτερα ξεχωριστή. Του ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο με γεμάτο κόσμο και νέα παιδιά στο γήπεδο όπως έγινε αυτή τη χρονιά.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...