A2

Έμεινε η Βακάλογλου στην Κόρινθο

Έμεινε η Βακάλογλου στην Κόρινθο

Την ανανέωση με την 23 χρονη πασαδόρο Βακάλογλου ανακοίνωσε η ομάδα της Κορίνθου η οποία θα είναι και πάλι από τους διεκδικητές  της ανόδου. Αναλυτικα η σχετική ανακοίνωση:

«Με την φανέλα του  του  Α.Σ. Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ   θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η πασαδόρος  Ειρήνη Βακάλογλου.  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την 23χρονη πασαδόρο.

Η ταλαντούχα πασαδόρος, η οποία κατάγεται από την Κόρινθο αλλά είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,79, έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο προσχολική αγωγή και έχει αγωνιστεί στον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ Θεσσαλονίκης, στον B.A.O. και στον ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Της ευχόμαστε να είναι υγιής και στη νέα αγωνιστική σεζόν να είναι το ίδιο καταπληκτική όπως και στη  περσινή!»

Soukoulis koerinthos pagkorasides-345678

Ο Σούκούλης στα τμήματα υποδομής

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την  έναρξη της συνεργασίας του με τον  Ιωάννη Σούκουλη .Ο καταξιωμένος Προπονητής και πρώην πασαδόρος της ιστορικής ομάδας του Παλαίμων, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει με την πλούσια εμπειρία του τα τμήματα των Παγκορασίδων και Κορασίδων του Α.Σ.Π..

Το Δ.Σ. του Σωματείου του εύχεται καλές επιτυχίες με τα παραπάνω αγωνιστικά μας τμήματα.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...