Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμμανουηλίδου διετίας στον Ολυμπιακό

Εμμανουηλίδου διετίας στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Εμμανουηλίδου συνεχίζουν και τη νέα χρονιά μαζί καθώς η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της με την διεθνή κεντρικό που παραμένει στον Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την Τζίνα Λαμπρούση, σειρά πήρε και η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα φορά τα “ερυθρόλευκα” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου ανακοινώθηκε και επίσημα απο τους Πειραιώτες που συμπληρώνουν το φετινό τους ρόστερ με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας και παράλληλα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Η διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας υπογράμμισε «Συνεχίζω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό! Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω ζήσει πολλά. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, να επιστρέψει στα τρόπαια. Προσωπικά, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.