BEACH VOLLEY

Εμπειρίες ενόψει της συνέχειας

Εμπειρίες ενόψει της συνέχειας

Τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες ήταν ο απολογισμός των Κυπριακών ομάδων στους πρώτους αγώνες που έδωσαν για τον τρίτο γύρο της δεύτερης φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά στη Λεμεσό, μαζεύοντας ωστόσο εμπερίες για τη συνέχεια.

Οι εμπειρίες ωστόσο που αποκόμισαν οι αθλητές μας, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, είναι αυτές που θα μετρήσουν στο μέλλον, κάτι άλλωστε που παραδέχτηκαν με δηλώσεις τους.

«Αγωνιστήκαμε απέναντι σε ανώτερες και πολύ πιο έμπειρες παίκτριες, η συμμετοχή όμως και μόνο σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση είναι κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στο μέλλον», δήλωσε η Μαριοτα Αγγελοπούλου μετά τον αγώνα που έδωσε με την Ζωή  Κωνσταντοπούλου απέναντι στις δίδυμες αδελφές από την Φινλανδία, Εμιλία και Ερικα Νιστρεμ.

Με το ίδιο σκορ (2-0) έχασαν και οι Θελμα Χριστοφόρου/Κατερινα Ζακχαίου από τις επίσης Φινλανδία Λεχτονεν/Λαχτι, αγώνας με τον οποίο άνοιξε η αυλαία των αγώνων.

Δύσκολο έργο είχαν και οι ομάδες μας  των Αντρών, ειδικά οι Γιώργος Πλατριτης/Ανθιμος Οικονομιδης οι οποίοι αντιμετώπισαν τους Ολλανδούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές το 2013, Αλεξάντερ Μπρουερ/Ρομπερτ Μιουσεν.

«Ίσως οι αντίπαλοι μας οι Κύπριοι  μας σεβάστηκαν περισσότερο απ’ότι θα έπρεπε, ειδικά στο πρώτο σετ, δήλωσε ο Μπρουερ.

Στην δεύτερη Κυπρο-Ολλανδικη αναμέτρηση της ημέρας, οι Δημήτρης Αποστόλου/Βλαντιμιρ Κνεζεβιτς γνώρισα την ήττα με 2-0 από τους Στηβεν Φαν ντερ Φελντε/Κριστιαν Φαρενχορστ.

Αύριο Κυριακή 10 Μαίου οι κυπριακές ομάδες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες θα κυκηγήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Λεττονία και η ομάδα των ανδρών θα αντιμετωπίσουν την ηττημένη του αγώνα Φινλανδίας – Ισραήλ.

Οι αγώνες των γυναικών αρχίζουν το πρωϊ στις 9:50 και 10:40 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες των ανδρών στις 11:30 και 12:20.