BEACH VOLLEY

Εμπόδιο από Καναδά για Βίκυ/Μαρία

Εμπόδιο από Καναδά για Βίκυ/Μαρία

Με τις πρωταθλήτριες του Καναδά, Σέγκουιν/Γουίλκερσον (Νο 16) κληρώθηκαν στις “24” οι διεθνείς μας, Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη (Νο 10) για τη  συνέχεια του Open του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο Παρανά της Αργεντινής.

Σε περίπτωση που τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μπιτς βόλεϊ ξεπεράσουν σήμερα στις 14.00  (09.00, τοπική ώρα) και το εμπόδιο των Καναδέζων σε αυτό το νοκ άουτ ματς, τότε θα πέσουν πάνω στις πανίσχυρες Βραζιλιάνες και Νο 2 του ταμπλό, Λαρίσα/Ταλίτα.

“Νομίζω πως είναι καλή η κλήρωση… Αν παίξουμε εμείς καλά είναι βατό παιχνίδι. Ωστόσο, αν προχωρήσουμε με το καλό η επόμενη είναι η πιο δύσκολη που θα μπορούσε να μας τύχει” υποστήριξε στο www.volleyplanet.gr η Αρβανίτη

Γεγονός πάντως είναι ότι αυτά τα κορίτσια είναι φτιαγμένα για τα… δύσκολα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που οι πρωταθλήτριές μας, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη καταφέρνουν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να σταθούν όρθιες και στο τέλος να φτάσουν στο στόχο τους.

“Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση , με υπομονή και συγκέντρωση για να φτάσουμε όσο πιο μακρια γίνεται στο τουρνουά…” τόνισε στο www.volleyplanet.gr η Βίκυ Αρβανίτη η οποία παραδέχθηκε ότι “γενικά έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα αντέχουμε, αλλά καλό είναι να μην τεστάρουμε τοσο τις αντοχές μας!