Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ένα… Κτήνος στον Φοίνικα!

Ένα… Κτήνος στον Φοίνικα!

Ο 27χρονος κεντρικός από τις Μπαχάμες, Μπάιρον Φέργκιουσον o Δεύτερος (2.02μ) αποτελεί το νέο φετινό απόκτημα του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα τον πρώην άσο της φινλανδικής Σάιμα,  που λόγω των εκπληκτικών του αγωνιστικών προσόντων έχει το παρατσούκλι “Beast”(σ.σ. κτήνος)!

Η μεταγραφή που είχε προαναγγείλει κατ’ αποκλειστικότητα  το Cyclades24.gr πέρα από το επιπλέον… εξωτικό χρώμα που προσδίδει στη Volleyleague, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα ευφυής, αφού με δεδομένο ότι ο εν λόγω άσος “κάνει” spike touch από τα 3.70μ, θα είναι εύκολο να συνεργαστεί με τον  Ιταλό πασαδόρο Πάρις, ο οποίος πέρυσι στη ΜΕΝΤ μοίραζε με το ίδιο… στυλ, στον Μπίσετ που επίσης πήδαγε στο… Θεό!

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας 

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Διεθνή Κεντρικό BYRON  FERGUSON II ,για την Αγωνιστική σαιζόν 2015-2016.

Ο νέος αθλητής μας έχει γεννηθεί την 28/11/1988, έχει ύψος 2.02 ,και “κάνει” spike touch από τα 370μ!!! .Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, με πάρα πολλές ατομικές διακρίσεις για το μπλόκ και την επίθεση του.