Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ένα «μαύρο διαμάντι» για την Θέτιδα

Ένα «μαύρο διαμάντι» για την Θέτιδα

Η πρώην διαγώνια του Μαρκόπουλου Krystle Amanda Esdelle προορίζεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet για αντικαταστάτρια της άτυχης Σλοβένας άσου, Φαμπιάν στην ομάδα της Βούλας.

Το «μαύρο διαμάντι» από το Τρίνιταντ & Τομπάγκο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και μέσα στις προσεχείς ώρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση και μόνο που αποδειχθεί “ταύρος” τότε, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με την ομάδα της Αγγελικής Γεωργοπούλου, ώστε να  ενισχύσει την προσπάθεια παραμονής της νεοφώτιστης ΑΣΠΕ Θέτιδας Βούλας στην κατηγορία.

esdelle_krystle

Η Krystle Amanda Esdelle,  πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της είναι γεννημένη την 1η Σεπτεμβρίου του 1984 , έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως διαγώνια. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο, ενώ έχει παίξει και με τα χρώματα της Ρουμάνικης CSM Romania, της πολωνικής Bialystok, της γερμανικής Schwerin SC και της Γαλλικής Quimper.

Με την Schwerin SC το 2012 έκανε το ντάμπλ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ με την Γαλλική Quimper κατέκτησε το Vice Cup τη σεζόν 2010-11. Είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Trinidad Tobago της οποίας είναι μέλος τα τελευταία 12 χρόνια.