Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ένα παιχνίδι, διαφορετικοί στόχοι

Ένα παιχνίδι, διαφορετικοί στόχοι

Σε διαφορετικές εποχές το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και θα προκαλούσε τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον, ωστόσο στην  εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην Γλυφάδα (19:30) για την 14η αγωνιστική το μόνο ερωτηματικό είναι το πόση ώρα θα κρατήσει…

Στην «σκιά» του  ποδοσφαιρικού ραντεβού των δύο ομάδων στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδος, «κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» δίνουν την δική του μονομαχία στην Γλυφάδα για το πρωτάθλημα.

Μπορεί να άργησαν αλλά θα παίξουν. ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν  το τρίποντο με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη που θα τους επαναφέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ωστόσο όταν αντιμετωπίζεις τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό η αποστολή όλων δυσκολεύει .

Ο Γιάννης Αλεξίου αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν έκρυψε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τονίζοντας «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς θα είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Δεν το κρύβουμε πως στόχος μας είναι να κερδίσουμε άλλα ματς ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Και με αυτό το σχέδιο γίνονται οι προπονήσεις. Βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως προετοιμασία για τη συνέχεια. Βεβαίως όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, σε όποια κατάσταση κι αν είσαι, έχεις κίνητρο… Η ομάδα μας στην κατάσταση που έχει περιέλθει χρειάζεται όσο ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της κι ελπίζω να την έχουμε στα παιχνίδια που υπολείπονται».

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να διευρύνει το αήττητο σερί του, την ώρα που ο Δημήτρης Καζάζης στόχο έχει να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του.

Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε «Παρά την κούραση που υπάρχει η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το μόνο που θέλουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι η καθαρή νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο αντίπαλος μας δεν πρέπει να μας επηρεάσει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα».