ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένας διαφορετικός αγώνας βόλεϊ στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Ένας διαφορετικός αγώνας βόλεϊ στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Ο ΠΑΣΑΠ συμμετείχε με πολύ μεγάλη χαρά στην επίσκεψη στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ και το μέλος της Λευτέρης Κογκαλίδη σε συνεργασία με την ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού και του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Σαραντέα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Πελεκούδας, και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μαζί με την Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας και Αντιπρόεδρο της Αρτέμιδος, Σοφία Παπαδοπούλου, καθώς και αθλήτριες του συλλόγου, έπαιξαν φιλικό αγώνα βόλεψαν με τις τροφές.

Ο αγώνας περιλάμβανε πολύ όμορφες στιγμές, γέλιο, χαρά και οι τρόφιμοι απόλαυσαν και με το παραπάνω την ιδιαίτερη και ξέγνοιαστη εμπειρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από δύο χρόνια και την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Τη δράση τίμησαν επίσης ο Ιωσήφ Βουράκης, Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά, και ο Ελευθέριος Γιοβανίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η επίσκεψη στην ευκαιρία της μεταλαμπάδευσης του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι στις κρατούμενες του καταστήματος, με την ενεργό συμμετοχή τους στο παιχνίδι, γεγονός που επιδρά θετικά στην ψυχολογία τους.

Το χαμόγελο των γυναικών του καταστήματος δημιούργησε τη δική μας χαρά και επεσήμανε την επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης, ανοίγοντας το δρόμο για αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, με την αρωγή της διευθύντριας του, Τριανταφύλλης Κωνσταντοπούλου.

Αναφερόμενος στην εξαιρετική δράση το μέλος της ΕΟΠΕ, Λευτέρης Κογκαλιδης δήλωσε “Πέρασαν 2 χρόνια που λόγω πανδημίας είχαμε να βρεθούμε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, στο γυναικείο τμήμα, για να παίξουμε βόλεϊ.

Υπέρμετρη η χαρά τους, όπως άλλωστε και η δική μας που ξανά βρεθήκαμε ανάμεσά τους. Μας διαβεβαίωσαν πως τόσο καιρό έκαναν προπονήσεις και αναμένανε για την διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού αγώνα ο οποίος ηταν  ανταγωνιστικός.

Εμείς με την σειρά μας, θέλοντας σαν τις ευχαριστήσουμε  τους προσφέραμε αθλητικό υλικό (μπλούζες, μπάλες κτλ) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον.

Για ακόμα μια φορά η Ε.Ο.ΠΕ. και ο Πρόεδρός μας Γ. Καραμπέτσος, απέδειξε ότι στηρίζει όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς διακρίσεις”.