Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενδιαφέρουσα μονομαχία στα Κύμινα

Ενδιαφέρουσα μονομαχία στα Κύμινα
Στη φετινή Α1 γυναικών τα ντέρμπι σπανίζουν, όμως η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στους Μακεδόνες και τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό στο κλειστό των Κυμίνων (18.00) για τη 15η αγωνιστική θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακόςε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς απώλεια σετ θέλει να συνεχίσει ακάθεκτος ενώ οι Μακεδόνες που πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία  στην μεγάλη κατηγορία και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα τοσο δυνατό αντίπαλο.
Ο προπονητής των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλης Σκουλικάρης τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θέλουμε να πάρουμε ό,τι θετικό μπορούμε. Περιμένουμε και τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει τα κορίτσια».
Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είπε: «Οι Μακεδόνες έχουν κάνει μία πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα και δίκαια είναι στη δεύτερη θέση. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας αλλά δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».