A2

Ενισχύθηκε η Ολυμπιάδα στις μεταγραφές

Ενισχύθηκε η Ολυμπιάδα στις μεταγραφές

Δυο από τα έμπειρα «γρανάζια» της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας για τη νέα περίοδο είναι ο λίμπερο Δημήτρης Κόζης και ο κεντρικός Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στο σύλλογο μετά από 4 χρόνια και αμφότεροι μίλησαν στην «Π.Γ.» τόσο για την μεταγραφή τους, όσο και για τους στόχους τους με την πορτοκαλί φανέλα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο έμπειρος Δημήτρης Κόζης είπε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στην Ολυμπιάδα και τη φετινή σεζόν. Νομίζω ότι η ομάδα βγήκε ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Βέβαια ο όμιλός μας είναι πιο δύσκολος σε σχέση με πέρσι και για αυτό στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και λιγότερο άγχος. Έτσι τα κεφάλια κάτω, πολλή δουλειά για να πιάσουμε καλή απόδοση και να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Δημήτρης Χριστόπουλος, μετά τη συμφωνία του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ήμουν τόσο χρόνια και έχω δεθεί συναισθηματικά. Θεωρώ ότι ήρθα το κατάλληλο timing, γιατί ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος με 4 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο.

Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε η Ολυμπιάδα να πετύχει το στόχο της».

Πηγή: Εφημερίδα Πρωϊνή Γνώμη

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...