PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενίσχυση με Σωτηρίου για τον Πορφύρα

Ενίσχυση με Σωτηρίου για τον Πορφύρα
Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πορφύρας που απέκτησε την ακραία Μαρία Σωτηρίου για να ενισχύσει την ομάδα στην πορεία της στην Πρι Λιγκ.
Η τοποθέτηση από την αθλήτρια που ήλθε κοντά μας :
“Η νέα σεζόν θα με βρεί στην ομάδα του Πορφύρα με πολλή χαρά και ανυπομονησία για τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μαζί με τις συναθλήτριές μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Δελαγραμμάτικα και τον Μανώλη Αποστολογεωργάκη για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία και καλά, παραγωγικά αποτελέσματα!”
Η ανακοίνωση:
Η 26χρονη ακραία Μαρία Σωτηρίου συμφώνησε να ενταχθεί στη δύναμη του Πορφύρα ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Pre League και το Κύπελλο Ελλάδας.
Η αθλήτρια που αγωνίσθηκε πέρσι στον Ηλυσιακό και έχει επίσης παίξει σε Παναθηναϊκό, ΖΑΟΝ, Πετρούπολη, είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεμιστημίου Αθηνών και έχει βρεθεί αντίπαλος μας αρκετές φορές, αλλά, πλέον θα φορά τα κοκκινόμαυρα του Πειραιά.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...