Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ενωμένος Παναθηναϊκός… αγιασμός (φωτ.)

Ενωμένος Παναθηναϊκός… αγιασμός (φωτ.)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) στο ιστορικό γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά και της ΚΑΕ θέλοντας η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη να τονίσει την ενότητα του συλλόγου και την επανεκκίνησή του.

Παρουσία του προέδρου του Ομίλου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου όλα τα τμήματα παρατάχθηκαν για τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.

pao_volley_agiasmos1

Δυναμική παρουσία έδωσαν τα τμήματα βόλεϊ μαζί με τις ακαδημίες ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έδωσε το.. στίγμα ενόψει της νέας χρονιάς.

«Θεοφιλέστατε Άγιε Θεσπιών κ. Συμεών. Αγαπητά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη , αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν γεμάτη αγάπη  και επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειες σας και σε αθλητικό επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα τριπλ κράουν , στο βόλεϊ ανδρών  να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Για τα υπόλοιπα ομαδικά τμήματα να επιστρέψουν στην Α1 Κατηγορία , εκεί που ανήκουμε. Σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ατομικών αθλημάτων εύχομαι επιτυχίες , μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.

pao_volley_agiasmos

Στη συνέχεια μίλησε και στους εκπροσώπους Τύπου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τους στόχους του Ερασιτέχνη:  «Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε φέτος να οργανώσουμε σωστά τον Ερασιτέχνη όλες οι επιτυχίες είναι ευπρόσδεκτες αλλά η χρονιά 2019-2020 θα είναι αυτή στην οποία πραγματικά θα βάλουμε τους στόχους ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή παντού».

pao_volley_agiasmos3

Τέλος, για την εκδήλωση που έγινε στη Λεωφόρο, υπογράμμισε: «Σταμάτησε η βροχή μετά από τέσσερις ημέρες και βγήκε ήλιος αυτό είναι το καλύτερο δείγμα. Για το μπάσκετ τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί πολλά χρόνια είμαστε στις σωστές ράγες. Από εκεί και πέρα για τον Ερασιτέχνη είναι ένα νέο εγχείρημα και είμαστε όλοι μαζί και ο καθένας από το μετερίζι του προσπαθεί να βοηθήσει όσο γίνεται καλύτερα. Χιλιάδες αθλητές είναι μαζεμένοι όλοι μαζί και να προσπαθούν ό,τι καλύτερο για το τριφύλλι. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει του χρόνου στους αγωνιστικούς χώρους μένει να το δούμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο μετά τη λήξη του αγιασμού είχε συνομιλίες με τους αθλητές όλων των τμημάτων καθώς πέρασε από όλους για να τους χαιρετίσει και να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική σεζόν.

pao_volley_agiasmos2