A2

Ένσταση Αστέρα με… αποδείξεις (video)

Ένσταση Αστέρα με… αποδείξεις (video)

Το Volleyplanet σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το βίντεο των επίμαχων φάσεων του αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς για τις οποίες η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, άσκησε ένσταση στην ΕΟΠΕ για παράβαση σωρείας διατάξεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών.

Εκτός αγωνιστικών χώρων θα παιχθεί όπως φαίνεται το… 5ο σετ του πρόσφατου αγώνα του Α’ ομίλου της Α2 Γυθναικών, καθώς ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου άσκησε ένσταση κατά του αποτελέσματος του από 15/2/2015 αγώνα για παράβαση σωρείας διατάξεων του επίσημου κανονισμού πετοσφαίρισης που τελεί σε ισχύ από 2013-2016 και συγκεκριμένα για αντικανονικές αλλαγές αθλητριών, για παραποίηση φύλλου αγώνα από το σημειωτή και αντικανονική συμπλήρωση του φύλλου αγώνα από το σημειωτή.

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου, που γνώρισε την ήττα στο Ζηρίνειο με 3-1 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, διαμαρτύρεται, μεταξύ άλλων, όπως υποστηρίζει για την αντικανονική αλλαγή της δεύτερης πασαδόρου του Ηρακλή Κηφισιάς, Ευανθίας Λάβδα, καθώς μπήκε δύο φορές στο σετ αλλαγή, αντικαθιστώντας δυο διαφορετικές αθλήτριες.

Συγκεκριμένα στο 9-6 ο κ. Χουντουμάδης πραγματοποίησε αλλαγή πασαδόρων βάζοντας τη Λάβδα στη θέση της βασικής, Αθηνάς Χρυσομάλλη, στη συνέχεια έκλεισε την αλλαγή και στο 24-21 του ίδιου σετ πέρασε ξανά τη Λάβδα στο παιχνίδι αντί της Γεωργιάδου.

TO VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 9-6

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 24-21

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...