Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ένσταση για Ζηρίνειο η Κύζικος

Ένσταση για Ζηρίνειο η Κύζικος

Αν και πρωτάρα στα σαλόνια της Volleyleague, η Κύζικος Νέας Περάμου αποδεικνύεται ιδιαίτερα μαχητική σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμφέροντά της αλλά και τη νομιμότητα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportsfeed το περασμένο Σάββατο ο ΑΟΠ Κηφισιάς υποδέχθηκε την Κύζικο Νέας Περάμου (την ομάδα που αντέδρασε σ’ αυτή την απόφαση καθώς και το δικό της γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και αναγκάστηκε να μετακομίσει) με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-1 και τους φιλοξενούμενους να καταθέτουν ένσταση.

Η Κύζικος θεωρεί ότι κακώς ορίστηκε ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, ότι κακώς έγινε η τροποποίηση της προκήρυξης λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και πέρα από την ένσταση που κατέθεσε την ημέρα του αγώνα, έχει ήδη αποστείλει και το σχετικό υπόμνημα.

Μάλιστα στην ομάδα της Νέας Περάμου αμφισβητούν ανοικτά πλέον και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (η ΕΣΑΠ ισχυρίζεται ότι με ψήφους 9-3 δόθηκε η άδεια στην Κηφισιά για έναν ακόμη χρόνο) και επιμένει να ζητά εγγράφως τις τοποθετήσεις όλων των ομάδων.

Η υπόθεση πάντως από σήμερα είναι στα χέρια της νέας αθλητικού δικαστή της ΕΣΑΠ η οποία τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα επιληφθεί η ίδια του θέματος ή αν θα δηλώσει αναρμόδια.