Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενθουσιασμένη η «Σπαρτιάτισσα» της Νάξου

Ενθουσιασμένη η «Σπαρτιάτισσα» της Νάξου

Δεν βλέπει την ώρα να βοηθήσει τον Πανναξιακό να φτάσει στη διάκριση η νεοαποκτηθείσα μπλοκέρ από τον Καναδά, Αλίσια Περρίν, σύμφωνα με τις δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της 23χρονης άσου.

Δείτε τι δήλωσε η πρώτη ξένη αθλήτρια της ομάδας της Νάξου

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα στο βόλεϊ από την Ελλάδα”δήλωσε αρχικά η νεαρή κεντρική που κατέκτησε το κολλεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα των “Spartans” στο Trinity Western University. Έχω ακούσει ότι ο Πανναξιακός έχει πολύ καλή πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πως στην παρθενική του συμμετοχή στο Challenge Cup έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να έχει και φέτος την ίδια και καλύτερη πορεία στις διοργανώσεις που συμμετέχει με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον νέο μου προπονητή τον κύριο Ζόραν Κόβασιτς, καθώς έχω ακούσει ότι είναι πολύ έμπειρος και είναι σε θέση να μου διδάξει πολλά.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να συμμετέχω στο Ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τον Ελληνικό πολιτισμό και θα κάνω προσπάθεια να μάθω γρήγορα την Ελληνική γλώσσα».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...