Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εντυπωσιακά διαρκείας από «Γηραιό»

Εντυπωσιακά διαρκείας από «Γηραιό»

Στην στήριξη του κόσμου προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα ποντάρει η διοίκηση του Ηρακλή που παρουσιάζει την Παρασκευή την μακέτα των νέων εισιτηρίων διαρκείας, την ώρα που με ανακοίνωσή της προαναγγέλλει μεταγραφικές κινήσεις που  έχουν γίνει…

Η συμμετοχή του κόσμου την φετινή χρονιά αποτελεί βαρόμετρο για την βιωσιμότητα και πορεία της ομάδας στην Volleyleague.

H διοίκηση του «Γηραιού» φρόντισε να περάσει το μήνυμα στήριξης στον κόσμο και με συνεχόμενες ανακοινώσεις της καλεί τους φιλάθλους να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας και να αγκαλιάσουν και την φετινή προσπάθεια που γίνετε.

Μάλιστα αύριο Παρασκευή θα παρουσιαστεί και επίσημα η μακέτα των εισιτήριων διαρκείας που όπως τονίζουν οι «κυανόλευκοι» θα είναι εντυπωσιακή.

Παράλληλα στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρεται και στις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν. Αύριο θα παρουσιαστούν οι μακέτες των νέων εισιτηρίων, τα οποία αναμένονται να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Επίσης, συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας με την Διοίκηση και τον προπονητή να έχουν κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το ΤΑΑ Ηρακλής καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος αγοράζοντας διαρκείας, ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική έτσι ώστε φέτος να θέσει ως στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου.

Όλοι μαζί μπορούμε

Χίλια Χρόνια Ηρακλής»