ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εντυπωσιακή φιέστα ανόδου στη Δραπετσώνα!

Εντυπωσιακή φιέστα ανόδου στη Δραπετσώνα!

Με μια φιέστα βγαλμένη από τα γήπεδα του… ΝΒΑ, η Δραπετσώνα γιόρτασε τα τρία κύπελλα που κατέκτησαν φέτος η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Ετσι λοιπόν στο κλειστό της Πειραιώτικης ομάδας, μέσα σε ατμόσφαιρα με λέιζερ, φωτορυθμικά, ηχητικά εφέ, χαρτάκια και κάτω από το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του συλλόγου, έγινε παρουσίαση των αθλητών και αθλητριών των δύο τμημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι άνδρες έκαναν νταμπλ, με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ και του πρωταθλήματος Β΄εθνικής που τους έδωσε το εισιτήριο στην Α2 ενώ οι γυναίκες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, που τις έφερε στην Β΄εθνική.

Η εκδήλωση περιέλαμβανε και ένα μεικτό φιλικό ματς με τη συμμετοχή των δύο ομάδων για διασκέδαση του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό της Δραπετσώνας ενώ ακολούθησαν οι απονομές των τροπαίων από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ και ταυτόχρονα διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Γιώργου Κογκαλίδη και άλλων μελών της Ένωσης.

Στο τέλος όλοι οι παίκτες-παίκτριες και η διοίκηση έβαλαν τις τρεις κούπες στο κέντρο του κλειστού και ξεκίνησαν τον χορό ενώ από την οροφή του γηπέδου έπεφταν χαρτάκια και κορδέλες. Μετά το τέλος της εντυπωσιακής φιέστας, ο «σκηνοθέτης» της εκδήλωσης, κ. Κογκαλίδης δήλωσε στο sportshero:» Μια θριαμβευτική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον σύλλογο μας, ύστερα από την εκδήλωση που δημιουργήσαμε. Οι στόχοι που βάλαμε σε ανδρικό και γυναικείο ολοκληρώθηκαν στο 100%, με τις δυο ανόδους και το κύπελλο ανδρών.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, βαδίζουμε πάντα προς τα επάνω και ελπίζω του χρόνου να γιορτάσουμε και πάλι. Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία ήταν η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία για πρώτη χρονιά με το Star volley academy και τον Βασίλη Τζώρτζη.»