Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αιώνιες» έτοιμες για όλα (vid.)!

«Αιώνιες» έτοιμες για όλα (vid.)!

Η ώρα του απόλυτου ντέρμπι στο πιο όμορφο πρωτάθλημα έφτασε! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό το Σάββατο (5/12, 18.00) στο κλειστό της Κυψέλης για την 8η στροφή της Α1 γυναικών με τις δυο ομάδες να είναι αήττητες.

Οι δυο ομάδες με αρκετά νεα πρόσωπα στο ρόστερ τους ξεκινούν για ακόμα μια σεζόν από το μηδέν την κούρσα τους για το φετινό πρωτάθλημα, παραμένου οι μοναδικές αήττητες με τις “ερυθρόλευκες” να έχουν το απόλυτο (7 νίκες με 3-0) και τις “πράσινες” να μετρούν επίσης 7 νίκες, έχοντας μοναδική απώλεια βαθμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην περσινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στου Ρέντη με 3-0 ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το ίδιο σκορ στο δεύτερο γύρο. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πρώτη νίκη τους τη φετινή σεζόν για πολλούς λόγους.

Εξάλλου, η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα με δηλώσεις της στο Volleyplanet κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν την Κυψέλη και να στηρίξουν κόσμια την ομάδα ενώ  η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, μιλώντας στο Volleyplanet δεν έχρισε φαβορί.

Ρούσης: «Στόχος η νίκη»

«Το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ένα παιχνίδι το οποίος έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, αλλά επιπλέον είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει, είναι πολύ σοβαρός. Εμάς στόχος μας είναι η νίκη και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αποφύγουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας», τόνισε ο Γιώργος Ρούσης με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου ενώ αναφέρθηκε στον παράγοντα έδρα λέγοντας:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά για να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε οφείλουμε να δείξουμε υπομονή και να αποφύγουμε τα λάθη στο παιχνίδι μας, παίζοντας παράλληλα σωστό και ωραίο βόλεϊ».

Κοβάτσεβιτς: «Οι παίκτριες έχουν κίνητρο να κερδίσουν»

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ετοιμάζεται για πρώτη φορά να ζήσει ένα.. ελληνικό el classico, αν και αυτό που τον χαροποιεί είναι ότι το απουσιολόγιό του είναι λευκό μετά από καιρό. «Μετά από πολύ καιρό δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα καθώς όλες οι αθλήτριες προπονήθηκαν κανονικά. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, ότι θα παίξουμε καλά και φυσικά ελπίζω ότι θα κερδίσουμε. Έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα», είπε ο Σέρβος κόουτς και πρόσθεσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Ξέρουμε ότι το ματς αυτό είναι ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Έχουμε μιλήσει πολύ με τις παίκτριες που το γνωρίζουν ούτως ή άλλως και έχουν κίνητρο να παίξουν το καλύτερό τους παιχνίδι και να κερδίσουν».

Τα μέτρα Ασφαλείας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένονται δρακόντεια ενώοι γηπεδούχοι έχουν εκδώσει και ανακοίνωση τόσο για τα μέτρα Τάξης, όσο και για την προσέλευση του κόσμου στο ματς.

Το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και δείτε το promo Βίντεο: