Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αιώνιες» για τίτλο, πράξη Νο2!

«Αιώνιες» για τίτλο, πράξη Νο2!

Με τη σειρά των “αιώνιων” τελικών να μεταφέρεται στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ, την Παρασκευή (24/4, 20.00/Novasports 3) θα παιχτεί η δεύτερη πράξη των μονομαχιών για τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό να αναζητά την ισοφάριση και τον Ολυμπιακό ακόμα ένα βήμα στην τελική κούρσα της Α1 γυναικών. 

Κατάμεστο γήπεδο και οδηγίες

Η δεύτερη αναμέτρηση “αιωνίων” αναμένεται sold out με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να δίνει μέσω της επίσημης σελίδας της, τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στη διεξαγωγή της αναμέτρησης: “Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο και οι υπεύθυνοι του τμήματος εφιστούν την προσοχή στο φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου που θα παραστεί στο κλειστό της Κυψέλης προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας ΜΟΝΟ με τη δύναμη της φωνής! Καμία «απάντηση» σε κανενός είδους πρόκληση και συμπεριφορά κόσμια μέσα σε αθλητικά πλαίσια, όπως μόνο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν”.

Ρόγκα: «Να εκπροσωπήσουμε όσο καλύτερα την φανέλα που φοράμε»

Στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω το πρώτο παιχνίδι, με το ζητούμενο να είναι η ισοφάριση της σειράς πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση με όπλο την έδρα. Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένας ακόμα τελικός που εύχομαι να μην είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο. Όλες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Δεν θα μιλήσω για αποτέλεσμα αλλά ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να εκπροσωπήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την φανέλα που φοράμε και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας με τον κόσμο στο πλευρό μας για το καλύτερο δυνατό». Ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιώργος Ρούσης  αναμένεται να έχει στη διάθεση του και την Αγγελική Καββαδία η οποία δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο τελικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Νικολάκης: «Χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στην κερκίδα»

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, προβλήματα δεν υπάρχουν με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης να προετοιμάζει τις αθλήτριές του ώστε να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα του κατάμεστου γηπέδου ενώ τόνισε: «Είναι ένας δεύτερος τελικός όπου αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τον πρώτο τελικό και να περιορίσουμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη, αυτό που ζητάω πάλι από την ομάδα είναι υπομονή και πάθος που αποτελούν τις λέξεις κλειδιά σε αυτή μας την προσπάθεια».

Ο τρίτος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 27/4 και ώρα 19.00 στο κλειστό του Ρέντη.