ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αιώνιοι έτοιμοι για τίτλο

Αιώνιοι έτοιμοι για τίτλο

Να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης προς τον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσουν ένα ακόμη τρόπαιο στην πολυετή ιστορία τους δηλώνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τον Καζάζη και τον Κοβάτσεβις να εύχονται τα καλύτερα για την διοργάνωση και τις ομάδες τους.

Έτοιμες να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του Final 4 είναι οι «πράσινες» με τον Δημήτρη Καζάζη να ξεκαθαρίζει στην συνέντευξη τύπου ότι ο Παναθηναϊκός δεν αρκείτε στην συμμετοχή.

Ο έμπειρος τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω  τον Δήμο που φιλοξενεί την διοργάνωση. Εύχομαι στις ομάδες, τους προπονητές, τις αθλήτριες και τις  διοικήσεις καλή επιτυχία. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι επιπέδου Final 4. Να γίνουν αγώνες δυνατοί που θα αποτελέσουν διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ.  Δεν έχουμε έρθει για την συμμετοχή. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο εμπόδιο αφού είναι μια δυνατή ομάδα με μέταλλο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε αυτό που πρέπει περάσουμε αυτό το εμπόδιο και να πάμε τελικό».

Λιγομίλητος αλλά έτοιμος να διεκδικήσει το Κύπελλο εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τονίζοντας «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας που φιλοξενεί το Final 4 σε αυτό το όμορφο και μεγάλο κλειστό. Όλες οι ομάδες έχουν έρθει με τις ίδιες φιλοδοξίες. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Εύχομαι σε όλους υγεία και να παίξουν καλό βόλεϊ για να μετατρέψουν το Final 4 σε φεστιβάλ του βόλεϊ».

Όμορφη ατμόσφαιρα- γεμάτο γήπεδο

merteki-xristodoyloy-glyfada-2017

Την ευχή να πραγματοποιηθεί ένα πετυχημένο Final 4 σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μια όμορφη ατμόσφαιρα έστειλαν Στέλλα Χριστοδούλου και Λίτσα Μερτέκη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου επεσήμανε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Final 4 επέστρεψε στην Αθήνα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο για να έχουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως έχουμε συνηθίσει στις πόλης της επαρχίας που έχουμε πάει».

Η Λίτσα Μερτέκη αρκετά σύντομη και περιεκτική δήλωσε «Ευχαριστούμε τον Δήμο για την διοργάνωση που φιλοξενεί. Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο με πολύ κόσμο στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίσει».