CHAMPIONS LEAGUE

Οι «αιώνιοι» της Γερμανίας θα γίνουν ένα στην κερκίδα!

Οι «αιώνιοι» της Γερμανίας θα γίνουν ένα στην κερκίδα!

Σύσσωμη η γερμανική φίλαθλη κοινότητα του βόλεϊ είναι έτοιμη να στηρίξει την «οικοδέσποινα» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Berling Recycling Volleys.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και οι φίλαθλοι της Φριντρισχάφεν, οι οποίοι έχουν τη μεγαλύτερη κόντρα -αντίστοιχη «αιωνίων»- με την Μπερλίν ετοιμάζονται να ενωθούν στις κερκίδες του Βερολίνου το διήμερο 28/29-3, φορώντας τα πορτοκαλί χρώματα της οικοδέσποινας!

Οι «ανταγωνιστές» θα ενώσουν τις φωνές τους και με πολύ κέφι θα στηρίξουν την Μπερλίν. «Είναι αυτονόητο για μας να υποστηρίξουμε μια γερμανική ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, όταν έχει βρίσκεται στο Φάιναλ Φορ του Champions League», δήλωσε ο Rudi Krafcsik, εκπρόσωπος των οπαδών της Φριντρισχάφεν.

Πάντως εκτός από τους φαν της Φριντρισχάφεν, η γερμανική κοινότητα των φιλάθλων του βόλεϊ θα δώσει βροντερό «παρών» (91 VfB Suhl, Rote Raben Vilsbiburg, Netzhoppers KW-Bestensee, SWD Powervolleys Düren, ITTELDEUTSCHLAND) αλλά και ακόμα ένας αντίπαλος με μεγάλη κόντρα που δεν βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, αυτός της Generali Unterhaching έχει προγραμματίσει εκδρομή από τη Βαυαρία στο Βερολίνο.

Τέλος, η κίνηση των εισιτηρίων είναι θεαματική ενώ αν περάσει και η πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ περίπου 2000 φίλοι θα την ακολουθήσουν δίνοντας κίτρινο χρώμα και δυνατή υποστήριξη στην κερκίδα!