Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΟΠΕ: Και τώρα η ώρα των σωματείων!

ΕΟΠΕ: Και τώρα η ώρα των σωματείων!

Οι τελευταίες εξελίξεις και το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού φέρνουν ξανά στο… τραπέζι της ΕΟΠΕ την πρόταση για συνέχιση του πρωταθλήματος με την προϋπόθεση τα σωματεία να πάρουν την απόφαση! Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τελικές αποφάσεις την Κυριακή (18.00).

Αναδίπλωση από την ΕΟΠΕ αφού οι κυβερνητικές εξαγγελίες ήρθαν σε εντελώς αντίθετη πλεύση με την ανακοίνωση για λουκέτο του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία γνωστοποίησε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία, η οποία αν εξελιχθεί υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να αναιρέσει την πρόσφατη απόφασή της περί διακοπής!

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: 

Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη.

Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ..