Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εορταστικό δείπνο κορυφής του μεγάλου χορηγού στον Παναθηναϊκό!

Εορταστικό δείπνο κορυφής του μεγάλου χορηγού στον Παναθηναϊκό!

Πολλά χαμόγελα, δώρα και ευχές συμπεριελάμβανε το εορταστικό μενού του δείπνου που παρέθεσε ο μεγάλος χορηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Α.Ο, Θανάσης Αραγιάννης το βράδυ της Τετάρτης σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της ομάδας στο IBO στην Κηφισιά.

To Volleyplanet.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Μετά από 13 χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πρωταθλητής χειμώνα στη Volleyleague γυναικών και ανδρών ενώ στο ευρωπαϊκό του restart μετά από μια δεκαετία, είναι η μόνη ελληνική ομάδα στις γυναίκες που συνεχίζει στους «8» του Challenge Cup.

Η αναγέννηση του ιστορικού τμήματος, μετά από τη διετία της διοίκησης Γιαννακόπουλου όπου εξορθολογίστηκαν τα χρέη και μπήκε σε τροχιά πρωταθλητισμού ο Σύλλογος, είναι πλέον γεγονός.

Η πρόθεση πρωταθλητισμού στο ιστορικό τμήμα του συλλόγου της νυν διοίκησης του Ερασιτέχνη ήταν δεδομένη αλλά όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια βούληση υπήρχε, μπάτζετ ικανό να «χτυπήσει» κορυφή δεν υπήρχε.

Από την περυσινή σεζόν αλλά κυρίως τη φετινή, το γυναικείο τμήμα έχει αποκτήσει «συμπαίκτη», ο οποίος όχι μόνο συνδράμει οικονομικά αλλά ασχολείται πιο ενεργά. Έχει επιλέξει να στέκεται δίπλα στις «πράσινες» αλλά όχι πίσω από τις φωτογραφίες ενώ κρατάει χαμηλά τους τόνους αφού όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε «ταμείο κάνουμε πάντα στο τέλος».

Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου φόρεσαν τα καλά τους, ξεφάντωσαν… μεταξύ τους αφού λόγω των υποχρεώσεων τους και του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Η βραδιά έκλεισε χορευτικά!

Παρόντες στο δείπνο οι 14 απαστράπτουσες “πράσινες” αλλά και το τεχνικό επιτελείο ο Απόστολος Οικονόμου, η Άγκι Μπάμπουλη, ο Βασίλης Αγγέλου καθώς επίσης -εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Συλλόγου- ο γενικός γραμματέας Χρήστος Κυριζάκης, ο οποίος ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κ. Αραγιάννη, όπως και κάθε φίλαθλο ή χορηγό που στέκεται δίπλα στο Σύλλογο, βοηθώντας τον να κάνει πρωταθλητισμό. Σε αυτή την προσπάθεια διοίκηση, χορηγοί και κόσμος είμαστε μια γροθιά».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...